Olympische munten reserveren

Officiële Olympische Zomerspelen 2020 Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Olympische Zwemsport-munt in 99,9% puur zilver voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 99,95 (later € 149,95). De schaarse Herdenkingsmunt wordt geleverd in de representatieve verzamelverpakking en met het genummerde Certificaat van Echtheid. Ik ontvang mijn zending van het Amsterdams MuntKantoor 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw kennismakingszending behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Officiële Olympische Zomerspelen 2020 Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de andere schaarse Tokyo 2020 meesterwerken in puur zilver aangeboden. U ontvangt uw zending(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Collectie: Zeven Nieuwe Wereldwonderen
Uitgifte: Chinese Muur
Metaal: 14 Karaat goud
Kwaliteit: Proof
Beperkt tot: Slechts 7.000 complete collecties
Aanbieding: € 39,95 (later € 79,95)