Reserveer nu uw kennismakingszending

Officiële Olympische Zomerspelen 2020 Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de officiële Olympische Herdenkingsmunt in 99,9% puur zilver. Met mijn kortingscode ontvang ik dit meesterwerk voor de eenmalige speciale kennismakingsprijs van slechts € 99,95 (later € 149,95). De schaarse munt wordt geleverd in de representatieve verzamelverpakking en met het genummerde Certificaat van Echtheid. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Collectie: Olympische Zomerspelen 2020
Uitgifte: Judo
Metaal: .999 Zilver
Kwaliteit: Proof
Beperkt tot: Slechts 5.000 complete collecties
Kennismakings-korting: € 99,95 (later € 149,95)

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.