Contact

Heeft u een vraag of opmerking over uw bestelling of over de producten die wij aanbieden? Neem dan a.u.b. contact op met onze klantenservice. Eén van onze professionele medewerkers staat u namelijk graag te woord. U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon, per e-mail en per post. Bent u al klant bij het Amsterdams MuntKantoor? Dan kunt u ook zelf eenvoudig uw zaken online regelen bij Mijn AMK.

Samenwerking met Modern Numismatics International

Het Amsterdams MuntKantoor is officieel distributeur van vele muntuitgevende instanties en internationale munthuizen. Daarom zijn wij in staat om een breed scala aan herdenkingsmunten te leveren. Voor het aanbieden van de officiële Olympische Spelen Tokyo 2020 herdenkingsmunten op de Nederlandse markt, werken wij samen met de toonaangevende Europese groothandelsorganisatie voor moderne herdenkingsmunten: Modern Numismatics International. Modern Numismatics International is een gelicenseerd distributeur van de Olympische Spelen Tokyo 2020 herdenkingsmunten.

Gelicenseerd distributeur?
Aan het aanbieden van de officiële Olympische munten zijn strenge voorwaarden verbonden. Deze zijn vastgesteld door het Internationaal Olympisch Comité en de Japan Mint. Een beperkte selectie van organisaties wereldwijd heeft toestemming om de herdenkingsmunten aan te bieden.

Contactgegevens

Amsterdams MuntKantoor
Tel: 088 - 751 13 40
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Postbus 20685, 1001 NR AMSTERDAM

U kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur bereiken met al uw telefonische vragen. Indien u onze klantenservice een mail stuurt streven wij er naar deze binnen twee werkdagen te beantwoorden.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

 21 dagen bedenktijd

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 2,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen, bijvoorbeeld met een eenmalige of automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.