Olympische Spelen Tokyo 2020 Collectie

Officiële Olympische Spelen Tokyo 2020 Collectie

Olympische Spelen Tokyo 2020 herdenkingsmunten

Bent u een liefhebber van de Olympische Spelen? En wilt u graag de nieuwe herdenkingsmunten verzamelen die als thema de Olympische Spelen Tokyo 2020 hebben? Dan bent u bij het Amsterdams MuntKantoor aan het juiste adres. Bij ons kunt u de schaarse herdenkingsmunten namelijk bemachtigen voor de officiële uitgifteprijs.

Munten van 99,9% puur zilver, geslagen in Proof kwaliteit

De nieuwe Olympische munten zijn stuk voor stuk vervaardigd van 99,9% puur zilver. Bovendien zijn de munten geslagen in de hoogste kwaliteit die er is: Proof kwaliteit. Daarbij worden de munten geslagen met gepolijste muntplaatjes en met speciaal geprepareerde muntstempels. Dit resulteert in schitterende munten met hoog-spiegelende achtergronden waarop de gematteerde muntafbeeldingen duidelijk zichtbaar zijn.

Bovendien komen de Proof-munten niet met elkaar in aanraking tijdens het productieproces, waardoor de munten helemaal gaaf zijn en geen enkele kras of oneffenheid vertonen. Het gehele procedé zorgt voor hoogwaardige zilveren munten met een hoge verzamelwaarde.

Strikt gelimiteerde oplage

De officiële herdenkingsmunten van de Olympische Spelen zijn altijd razend populair. Bovendien is de oplage van deze munten strikt gelimiteerd, terwijl verzamelaars over de hele wereld interesse hebben in de prachtige herdenkingsmunten. Dit maakt een complete verzameling extra bijzonder.

Uw Olympische verzameling start met de 'Zwemsport' munt

De eerste zilveren munt in de reeks met herdenkingsmunten van de Olympische Spelen Tokyo 2020 is de munt met het thema ‘Zwemsport’. Aangezien zwemmen altijd al een sport is geweest waar Nederlanders goed in zijn, is er onder Nederlandse verzamelaars juist extra veel vraag naar deze munt.

Als aanbieder van Olympische munten op de Nederlandse markt, heeft het Amsterdams MuntKantoor als een van de eerste muntenhandelaren een beperkte voorraad van deze munten kunnen bemachtigen. U kunt de Olympische Spelen Tokyo 2020 zilver Proof munt ‘Zwemsport’ daardoor reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Indien u de herdenkingsmunt betaalt en behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de overige Olympische munten geplaatst. Dan zal u ongeveer eens per maand één van de resterende zilveren Proof-munten aangeboden worden waarop een andere Olympische sport is afgebeeld. U ontvangt deze geheel vrijblijvend.

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.